• certificate (1)
  • certificate (2)
  • certificate (3)

STAINLESS STEEL - BOLTS & NUTS

Tingkat peralatan perusahaan ing saindenging negara, kekuatan teknis sing kuat, kualitas produk stabil.

certificate (3)

Babagan kita

Hebei Hanwang Stainless Steel Products Co., Ltd.

Didhisiki ing wulan Agustus 2017, kapasitas desain proyek 100.000 ton, biaya total 1,3 milyar yuan, tahap pertama proyek kasebut wis rampung. Ing taun 2019, klompok energi jizhong, salah siji saka 500 perusahaan paling apik ing donya, bakal gabung karo klompok energi jizhong, kanthi tujuan kanggo nggawe pangkalan produksi pengikat kelas tinggi ing omah lan ing luar negeri kanthi tenaga presisi, sing bakal dadi industri vane.

Produk Kita

Layanan kita

service01.png

Kapasitas produksi

kapasitas desain proyek 100.000 ton, total biaya 1,3 milyar yuan ...

service02.png

Layanan kanggo OEM

Sampeyan mbutuhake mitra strategis sing duwe kapercayan lan pengalaman ing desain, produksi lan kontrol kualitas. Kanthi HANWANG, Sampeyan bisa nemokake kabeh ...