Warta Industri

  • Apa target kita?

    Ing konsep pangembangan "kerjasama layanan integritas pertama" kualitas lan win-win ", perusahaan mesthi nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas paling apik, produk paling stabil, produk lan layanan sing paling dipercaya. Perusahaan bakal terus inovasi lan trobosan, hanwang dev ...
    Waca liyane
  • Hubungan antara Jizhong lan HanWang

    Hebei hanwang produk stainless steel., LTD., Didegake ing wulan Agustus 2017, kapasitas desain proyek 100.000 ton, biaya total 1,3 milyar yuan, tahap pertama proyek kasebut wis rampung. Ing taun 2019, klompok energi jizhong, salah siji saka 500 perusahaan paling dhuwur ing donya, bakal ...
    Waca liyane