Warta Perusahaan

  • Rencana Pertunjukan Fastener HanWang 2020

    HanWang Stainless steel bakal melu pameran fastener internasional ing ngisor iki 1. China Fastener Show (IFS) China - 3-5 Novermber ing Pameran Pameran & Konvensi Pameran Dunia Shanghai. BOOTH Ora. H2-1931 Babagan pertunjukan Kanthi area pameran 42.000 meter persegi, internasional China ...
    Waca liyane
  • Kemampuan Perusahaan

    Tingkat peralatan perusahaan wis misuwur ing saindenging negara, kita duwe kekuwatan teknis sing kuat lan kualitas produk sing stabil. Perusahaan ngenalake luwih saka 30 mesin judhul adhem multi-stasiun stainless steel M3-M24; luwih saka 30 mesin judhul adhem multi-stasiun baja karbon M6-m24, lan cocog karo ...
    Waca liyane