Babagan Kita

HANWANG

Tingkat peralatan perusahaan ing saindenging negara, kekuatan teknis sing kuat, kualitas produk stabil.

Profil Perusahaan

Hebei Hanwang Stainless Steel Products Co., Ltd., didegake ing wulan Agustus 2017, kapasitas desain proyek 100.000 ton, biaya total 1,3 milyar yuan, tahap pertama proyek kasebut wis rampung. Ing taun 2019, klompok energi jizhong, salah siji saka 500 perusahaan paling apik ing donya, bakal gabung karo klompok energi jizhong, kanthi tujuan kanggo nggawe pangkalan produksi pengikat kelas tinggi ing omah lan ing luar negeri kanthi tenaga presisi, sing bakal dadi industri vane.
Tingkat peralatan perusahaan ing saindenging negara, kekuatan teknis sing kuat, kualitas produk stabil. Desain produk, kapasitas produksi lan kapasitas pangembangan teknologi ing industri utama. Perusahaan ngenalake mesin judhul adhem multi-stasiun M3 - m2-m24 luwih saka 30 Taiwan, baja karbon M6 - m2-m24 luwih saka 30 mesin judhul adhem multi-stasiun, mesin gulir benang, mesin penyadap, meh kabeh luwih saka 200 set / peralatan, swasana sing dikontrol luwih akeh jinis roller mesh sabuk tungku perawatan produksi panas 8, 11 mesin gambar kawat, tungku anil spheroidizing 2 set, mesin peledakan ditembak otomatis lan lini produksi reresik stainless steel 1. Perusahaan kasebut nduweni profesional derajat tim teknis sing kuwat, pusat uji coba sing lengkap, bisa ndeteksi lan nganalisis bahan lan kualitas produk kanthi akurat.
Produk umume digunakake ing bidang aerospace, transit, komunikasi, teknik kelautan, konstruksi perkotaan lan bidang petrokimia. Produk kita adol kanthi apik ing luwih saka 30 provinsi, kutha lan wilayah ing China, lan wis sukses mlebu pasar internasional. Saiki, kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo dubai, Rusia, India, Mesir lan negara liya, lan jaringan sales wis berkembang kanthi cepet ing kabeh arah.
Ing konsep pangembangan "riset inovatif lan pangembangan kualitas integritas layanan integritas pisanan lan win-win", perusahaan mesthi nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas paling apik, produk paling stabil, produk lan layanan sing paling dipercaya.

factory (1)
hdrpl
factory (3)