Produk

  • Metric DIN 934 Hexagon Nuts

    Metrik DIN 934 Kacang Hexagon

    Norma sing padha: ISO 4032; CSN 021401; PN 82144; UNI 5588; UE 24032;

    Katrangan singkat:

    Bolt Hex saka Heibei Hanwang Fasteners digunakake ing macem-macem industri. Kaya jenenge, Hexagon Nuts padha karo Hexagon Bolts, macem-macem ukuran kacang hex beda kanggo aplikasi kustom gumantung karo sarat dimensi. Kacang Hex iki kasedhiya ing baja anti karat anti karat sing njamin supaya struktur ora gampang lemes dening lingkungan ekstrem.

  • Metric DIN 933 Hexagon Head Cap Screws / Bolts Full Thread

    Metrik DIN 933 Sekrup Kepala Hexagon Kepala / Bolt Thread Lengkap

    Norma sing padha: ISO 4017; CSN 021103; PN 82105; UNI 5739; UE 24017;

    Hex baut saka Heibei Hanwang Pengencang umume digunakake ing macem-macem industri. Kaya jeneng kasebut, dheweke duwe kepala heksagonal lan nggawa utas mesin kanggo penanganan sing kuat lan kasar. Dheweke duwe macem-macem ukuran baut hex sing beda kanggo aplikasi kustom gumantung karo syarat dimensi. Bolt Hex iki digawe saka stainless steel anti korosi sing njamin struktur ora gampang lemes ing lingkungan ekstrem. Gumantung saka dawa bolt, bisa uga nganggo utas standar utawa utas lengkap.

  • Metric DIN 934 Hexagon Nuts

    Metrik DIN 934 Kacang Hexagon

    Norma sing padha: ISO 4032; CSN 021401; PN 82144; UNI 5588; UE 24032;

    Kacang Hex kalebu pengikat utas nganggo sisi enem, dikencengake karo baut, kancing, sekrup, lan produk utas eksternal liyane. Tambahan kacang hex mesthekake yen samberan, lsp., Tetep ing panggonane.

    Bolt Hex saka Heibei Hanwang Fasteners digunakake ing macem-macem industri. Kaya jenenge, Hexagon Nuts padha karo Hexagon Bolts, macem-macem ukuran kacang hex beda kanggo aplikasi kustom gumantung karo sarat dimensi. Kacang Hex iki digawe saka baja kekuatan dhuwur lan metode perawatan permukaan tartamtu sing njamin supaya struktur ora gampang lemes dening lingkungan ekstrem.

    Hebei Hanwang minangka pasar sing divalidasi Produsen Kacang Hexagon adhedhasar ing China, katering tuntutan Industrial Hex Nut saka para klien ing industri. Metric Hex Nuts minangka pengikat tujuan umum enem sisi kanthi utas sekrup internal. Kita wis entuk reputasi minangka salah sawijining Pemasok Hex Nuts sing paling dipercaya amarga dedikasi lan komitmen kanggo klien.

  • Metric DIN 933 Hexagon Head Cap Screws / Bolts Full Thread

    Metrik DIN 933 Sekrup Kepala Hexagon Kepala / Bolt Thread Lengkap

    Norma sing padha: ISO 4017; CSN 021103; PN 82105; UNI 5739; UE 24017;

    Ing Heibei Hanwang, kita melu nyedhiyakake kualitas paling apik DIN 933 - Bolt Kepala Hexagon kanthi macem-macem ketebalan, dawa, nilai lan bahan ing China lan ing saindenging jagad kanthi rega sing terjangkau.

    Amarga digawe saka bahan sing kuat, baut kelas 8,8 bermutu tinggi iki asring digunakake ing lingkungan suhu kaya perakitan komponen otomotif. Bolt Hex iki uga bisa digunakake ing operasi laut lan pesisir amarga sifat anti-korosi. Kita priksa manawa kabeh produk dadi komponen sing awet lan dhuwur, sing bisa nambah kredibilitas karya sampeyan.

  • High Strength Bolts with Large Hexagon Head for Steel Structures

    Bolt Kekuwatan Tinggi kanthi Kepala Hexagon Gedhe kanggo Struktur Baja

    Norma saiki: GB / T 1228 - 2006

     

    Norma sing padha: DIN 9614; DIN EN 14399-4; ISO 7411; PN 82343; UNI 5712; UE 781

     

    We offer standar sudhut  Struktur Baja Bolt Kekuwatan Tinggi kanggo digunakake ing macem-macem industri, pabrik, lan lokakarya kanggo sawetara aplikasi. Kita ngupayakake dadi pemasok paling apik ing negara sing duwe pendekatan sentris-customer. Minangka produsen lan pemasok terkemuka, kita nyedhiyakake akeh Bolt Kekuwatan Tinggi kanthi utas metrik kanggo nyukupi kabutuhan sing disenengi para pelanggan.

  • Heavy hex nut

    Kacang hex abot

    Kacang Hex Heavy yaiku mesin cuci, luwih gedhe lan luwih kenthel tinimbang kacang hex standar. Kacang hex abot biasane digunakake kanggo samberan kekuatan dhuwur diameter 10,9 kelas sing ndadekake paling kuat minangka biji sing bisa ditandhingake. Kekuwatan tambahane yaiku saka tambah keterlibatan utas, amarga kekandelane, lan resistensi luwih gedhe tumrap pelebaran (ekspansi utawa peregangan) amarga jembaré luwih gedhe. Ukuran biji kacang heks abot bisa ngasilake permukaan bantalan sing luwih gedhe lan nambah kemampuan kunci.

    "Hex" kanggo heksagon, tegese duwe enem sisi. Dheweke uga dikenal minangka:

    kacang abot utawa perkakas struktur baja.

  • DIN 6923 – 1983 Hexagon Nuts With Flange

    DIN 6923 - 1983 Kacang Hexagon Kanthi Flange

    Norma sing padha: ISO 4161; UE 1661;

    Kacang ganggang duwe basis sing kaya mesin cuci kanggo nyebarke tekanan ing area sing luwih gedhe lan supaya pengikat tetep kenceng. Biasane digunakake ing garis produksi pabrik sing nyepetake operasi kanthi nggunakake siji pengikat tinimbang nut lan mesin cuci.

    Kita wis entuk reputasi sing paling dipercaya Pemasok Kacang Flange Serrated Kacang Flange Industri ing sektor iki. Serrasi ing Metric Flange Nut dituturake supaya kacang supaya ora muter ing arah sing bakal ngeculake kacang kasebut. Amarga serrasi, mula ora bisa digunakake nganggo mesin cuci utawa ing permukaan sing ora kena digaru.

    Heibei Hanwang ngrancang macem-macem jinis flange bergerigi ing kelas 5, kelas 8, lan Kacang Flange Stainless kanthi standar A2 lan A4, uga nawakake kualitas paling apik Hex Tugas abot sing cocog karo standar nasional lan internasional DIN lan ISO.

  • GB /T 10433 – 2002 Cheese Head Studs For Arc Stud Welding

    Studs Kepala Keju GB / T 10433 - 2002 Kanggo Las Arc Stud

    Kancing las kalebu jinis pengikat sing gegandhengan karo kekuatan dhuwur. Dhiameter las Stud yaiku Ф10 Ф25mm, lan dawa total sadurunge welding 40  300 mm Las Stud duwe logo ing sisih ndhuwur sirah - HW - kanggo nggawe tandha identifikasi pabrikan. Pengelasan stud arc cocok kanggo konstruksi rangka baja tingkat tinggi, konstruksi pabrik industri, dalan gedhe, kreteg, jembatan, menara, mobil, energi, konstruksi fasilitas transportasi, bandara, stasiun, stasiun listrik, pendukung pipa, mesin angkat lan macem-macem struktur baja liyane lan proyek liyane.