Metrik DIN 933 Sekrup Kepala Hexagon Kepala / Bolt Thread Lengkap

Katrangan singkat:

Norma sing padha: ISO 4017; CSN 021103; PN 82105; UNI 5739; UE 24017;

Ing Heibei Hanwang, kita melu nyedhiyakake kualitas paling apik DIN 933 - Bolt Kepala Hexagon kanthi macem-macem ketebalan, dawa, nilai lan bahan ing China lan ing saindenging jagad kanthi rega sing terjangkau.

Amarga digawe saka bahan sing kuat, baut kelas 8,8 bermutu tinggi iki asring digunakake ing lingkungan suhu kaya perakitan komponen otomotif. Bolt Hex iki uga bisa digunakake ing operasi laut lan pesisir amarga sifat anti-korosi. Kita priksa manawa kabeh produk dadi komponen sing awet lan dhuwur, sing bisa nambah kredibilitas karya sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Minangka produsen lan panyedhiya utama, kita nyedhiyakake akeh DIN 933 Hex Kepala Bolt nganggo benang metrik kanggo nyukupi kabutuhan sing disenengi saka para pelanggan. Bolt head-hex iki nganggo utas sebagean lan utas sadawane dawa miturut DIN 933 supaya cocog karo macem-macem standar - India, Jerman, Jepang, Amerika lan Inggris .lan liya-liyane

Bolt kepala heksagon tarik dhuwur sing ditawakake seng galaksi kanggo perlindungan korosi. Iku kalebu DIN 933 Baut Kepala Hexagon Baja Karat, DIN 933 Bolt Kepala Hexagon Baja Karbon, Bolt Kepala Hexagon Paduan Dikel Nikel, lan Bolt Kepala Hexagon Baja DIN 933 lsp.

Kontrol Kualitas Fasteners Heibei Hanwang

Pengencang Hanwang ngoperasikake njaga sistem mutu sing dikontrol kanthi lengkap traceability produk saka sumber pasokan wiwitan, dadi saham, langsung dikirim menyang pelanggan. Kanggo iku Hebei Hanwang Fasteners nggawe lab kontrol kualitas sing berfungsi kanthi lengkap lan kantor kontrol kualitas aktif kanthi anggota kru semangat sing berkualitas.

Heibei Hanwang Fasilitas Tes Cepet

factory (1)

Kanggo mriksa manawa produk sing disedhiyakake cocog karo standar sing relevan lan syarat tartamtu para pelanggan, Pengencang Heibei Hanwang ngoperasikake peralatan inspeksi spesialis kayata:

  • Mesin tarik kanggo narik jinis Bolt / kacang
  • Mesin atose (hotspot lan lab)
  • Deteksi spektrum lan peralatan deteksi metallography
  • Mesin Tes Kesesuaian kanggo uji coba majelis
  • Kekerasan Rockwell lan Mesin Tes Brinell
  • Utas Gauges kanggo samberan lan perkakas
  • Tester Ketebalan Plating

Kanggo rincian, hubungi kami kanggo spesifikasi produk liyane.

               Ukuran Milimeter (mm)
             Materi Baja Karbon
                     Sasmita  4.8 / 6.8 / 8.8
                     Utas Utas kebak / Utas parsial
                      Rampung Werna Ireng / Seng Plated / Dhewe
                      Ukurane M4-M24
         Pilihan pengepakan Bag lan palet / Kothak lan palet

blot (1)

Ukuran Metric DIN 933 Hexagon Head Cap Screws / Bolts Thread Full

ThreadD M6 M8 M10 M12 M14 M16 M18 M20 M22 M24
S 10 13 17 19 22 24 27 30 32 36
E 11.05 14.38 18.9 21.1 24,49 26.75 30.14 33.14 35,72 39,98
K 4 5.5 7 8 9 10 12 13 14 15

 


Bobot Metric DIN 933 Hexagon Head Cap Sekrup / Baut Benang Lengkap

hex table


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita