DIN 6923 - 1983 Kacang Hexagon Kanthi Flange

Katrangan singkat:

Norma sing padha: ISO 4161; UE 1661;

Kacang ganggang duwe basis sing kaya mesin cuci kanggo nyebarke tekanan ing area sing luwih gedhe lan supaya pengikat tetep kenceng. Biasane digunakake ing garis produksi pabrik sing nyepetake operasi kanthi nggunakake siji pengikat tinimbang nut lan mesin cuci.

Kita wis entuk reputasi sing paling dipercaya Pemasok Kacang Flange Serrated Kacang Flange Industri ing sektor iki. Serrasi ing Metric Flange Nut dituturake supaya kacang supaya ora muter ing arah sing bakal ngeculake kacang kasebut. Amarga serrasi, mula ora bisa digunakake nganggo mesin cuci utawa ing permukaan sing ora kena digaru.

Heibei Hanwang ngrancang macem-macem jinis flange bergerigi ing kelas 5, kelas 8, lan Kacang Flange Stainless kanthi standar A2 lan A4, uga nawakake kualitas paling apik Hex Tugas abot sing cocog karo standar nasional lan internasional DIN lan ISO.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi pengikat Stainless Steel

Baja tahan karat minangka bahan pilihan kanggo aplikasi lan lingkungan eksternal sing dadi faktor korosi. UmumePengencang stainless steel Hebei Hanwang kasedhiya ing standar bahan baku stainless steel A2 sing cocog karo mayoritas syarat. Kanggo aplikasi sing ana ing lingkungan segara sing dadi kekuwatan korosi banyu uyah, akeh pengikat tahan karat kita uga kasedhiya ing baja tahan karat A2 lan A4.

Saliyane iki, sawetara pengikat baja tahan karat kasedhiya kanthi kekuatan tarik tartamtu kalebu A2-50, A2-70,, A4-50, A4-70.

kanggo informasi luwih lengkap. hubungi apartemen penjualan Hebei Hanwang.

Kontrol Kualitas Fasteners Heibei Hanwang

Pengencang Hanwang ngoperasikake njaga sistem mutu sing dikontrol kanthi lengkap traceability produk saka sumber pasokan wiwitan, dadi saham, langsung dikirim menyang pelanggan. Kanggo iku Hebei Hanwang Fasteners nggawe lab kontrol kualitas sing berfungsi kanthi lengkap lan kantor kontrol kualitas aktif kanthi anggota kru semangat sing berkualitas. 

Heibei Hanwang Fasilitas Tes Cepet

factory (3)

Kanggo mriksa manawa produk sing disedhiyakake cocog karo standar sing relevan lan syarat tartamtu para pelanggan, Pengencang Heibei Hanwang ngoperasikake peralatan inspeksi spesialis kayata:

  • Mesin tarik kanggo narik jinis Bolt / kacang
  • Mesin atose (hotspot lan lab)
  • Deteksi spektrum lan peralatan deteksi metallography
  • Mesin Tes Kesesuaian kanggo uji coba majelis
  • Kekerasan Rockwell lan Mesin Tes Brinell
  • Utas Gauges kanggo samberan lan perkakas
  • Tester Ketebalan Plating

Kanggo rincian, hubungi kami kanggo spesifikasi produk liyane.

                Ukuran Milimeter (mm)
                     Sasmita  4/6/8 / A2-50 / A2-70 / A4-50 / A4-70
              Materi Baja Karbon / Baja Karat
                      Rampung Ireng / Seng dilapisi / Warna mandiri
                      Ukurane M4-M24
         Pilihan pengepakan Bag lan palet / Kothak lan palet

flange (1)

flange (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita