Metrik DIN 933 Sekrup Kepala Hexagon Kepala / Bolt Thread Lengkap

Katrangan singkat:

Norma sing padha: ISO 4017; CSN 021103; PN 82105; UNI 5739; UE 24017;

Hex baut saka Heibei Hanwang Pengencang umume digunakake ing macem-macem industri. Kaya jeneng kasebut, dheweke duwe kepala heksagonal lan nggawa utas mesin kanggo penanganan sing kuat lan kasar. Dheweke duwe macem-macem ukuran baut hex sing beda kanggo aplikasi kustom gumantung karo syarat dimensi. Bolt Hex iki digawe saka stainless steel anti korosi sing njamin struktur ora gampang lemes ing lingkungan ekstrem. Gumantung saka dawa bolt, bisa uga nganggo utas standar utawa utas lengkap.


Detail Produk

Tag Produk

Heibei Hanwang minangka pabrikan Hexagon Bolt stainless steel sing divalidasi ing pasar sing adhedhasar ing China, kanggo memenuhi tuntutan Industrial Hex Bolt saka para klien ing industri. Kita wis entuk reputasi minangka salah sawijining Pemasok Hexagon Bolt stainless steel sing paling dipercaya amarga kejujuran lan komitmen kanggo klien.

Kita nggawe macem-macem jinis Bolt Hexagon Baja tahan karat kanthi kerapatan benang kasar. Kita nawakake Bolt Hex Duty Heavy kualitas paling apik sing sesuai karo standar internasional. Bolt iki asring digawe saka baja saka bahan kekuatan dhuwur kayata baja paduan kekuatan tinggi, asring digunakake ing aplikasi kanthi tujuan umum sing mbutuhake resistansi korosi lan kekuatan dhuwur.

Aplikasi pengikat Stainless Steel

Baja tahan karat minangka bahan pilihan kanggo aplikasi lan lingkungan eksternal sing dadi faktor korosi. UmumePengencang stainless steel Hebei Hanwang kasedhiya ing standar bahan baku stainless steel A2 sing cocog karo mayoritas syarat. Kanggo aplikasi sing ana ing lingkungan segara sing dadi kekuwatan korosi banyu uyah, akeh pengikat tahan karat kita uga kasedhiya ing stainless steel A4.

Saliyane iki, sawetara fiksasi tahan karat kasedhiya kanthi kekuatan tarik tartamtu kalebu A2-50, A2-70,, A4-50, A4-70.

kanggo informasi luwih lengkap. hubungi apartemen penjualan Hebei Hanwang.

Kontrol Kualitas Fasteners Heibei Hanwang

Pengencang Hanwang ngoperasikake njaga sistem mutu sing dikontrol kanthi lengkap traceability produk saka sumber pasokan wiwitan, dadi saham, langsung dikirim menyang pelanggan. Kanggo iku Hebei Hanwang Fasteners nggawe lab kontrol kualitas sing berfungsi kanthi lengkap lan kantor kontrol kualitas aktif kanthi anggota kru semangat sing berkualitas.

Heibei Hanwang Fasilitas Tes Cepet

factory (1)

Kanggo mriksa manawa produk sing disedhiyakake cocog karo standar sing relevan lan syarat tartamtu para pelanggan, Pengencang Heibei Hanwang ngoperasikake peralatan inspeksi spesialis kayata:

  • Mesin tarik kanggo narik jinis Bolt / Bolt
  • Mesin atose (hotspot lan statis)
  • Deteksi spektrum lan peralatan deteksi metallography
  • Mesin Tes Kesesuaian kanggo uji coba majelis
  • Kekerasan Rockwell lan Mesin Tes Brinell
  • Ukur Utas kanggo bolt lan Bolt
  • Tester Ketebalan Plating

Kanggo rincian, hubungi kami kanggo spesifikasi produk liyane.

                Ukuran Milimeter (mm)
              Materi 304B (AISI / ASTM)
                     Sasmita A2-70 / A2-50 / A4-50 / A4-70
                     Utas Utas kebak / utas sebagean
                      Rampung Werna Ireng / Seng Plated / Dhewe
                      Ukuran ukuran M3-M26
         Pilihan pengepakan Bag lan palet / Kothak lan palet

blot (1)

Ukuran Metric DIN 933 Hexagon Head Cap Screws / Bolts Thread Full

ThreadD M6 M8 M10 M12 M14 M16 M18 M20 M22 M24
S 10 13 17 19 22 24 27 30 32 36
E 11.05 14.38 18.9 21.1 24,49 26.75 30.14 33.14 35,72 39,98
K 4 5.5 7 8 9 10 12 13 14 15

 

Sipat mekanik saka stainless steel kanggo metrik DIN 933 Hexagon Head Cap Screws / Bolts Thread Full

Baja tahan karat bisa dipérang dadi telung klompok waja - austenitik, ferritik lan martensit. Baja Austenitik saiki kalebu jinis sing paling umum (> 90% pengikat komersial). Klompok baja lan kelas kekuatan ditunjuk kanthi urutan huruf lan angka papat digit (kayata A2-70) kaya sing ditampilake ing tabel ing ngisor iki. DIN EN ISO 3506 ngatur sekrup lan Bolt sing digawe saka stainless steel.jjj

Sipat mekanik saka stainless steel kanggo metrik DIN 933 Hexagon Head Cap Screws / Bolts Thread Full

Baja tahan karat bisa dipérang dadi telung klompok waja - austenitik, ferritik lan martensit. Baja Austenitik saiki kalebu jinis sing paling umum (> 90% pengikat komersial). Klompok baja lan kelas kekuatan ditunjuk kanthi urutan huruf lan angka papat digit (kayata A2-70) kaya sing ditampilake ing tabel ing ngisor iki. DIN EN ISO 3506 ngatur sekrup lan Bolt sing digawe saka stainless steel.

Baja tahan karat bisa dipérang dadi telung klompok waja - austenitik, ferritik lan martensit. Baja Austenitik saiki kalebu jinis sing paling umum (> 90% pengikat komersial). Klompok baja lan kelas kekuatan ditunjuk kanthi urutan huruf lan angka papat digit (kayata A2-70) kaya sing ditampilake ing tabel ing ngisor iki.  

Sipat mekanik saka stainless steel kanggo metrik DIN 933 Hexagon Head Cap Screws / Bolts Thread Full

Sekrup, Bolt lan Bolt

Klompok baja Bahan baja Kelas kekuwatan Kekuwatan tarik N / mm2 Kekuwatan tarik PSI Dia range Bolt Load N / mm2

Austenitik

A2 lan A4

50

500

70.000

<= M39

500

70

700

100.000

<= M20

700

80

800

118.000

<= M20

800

 

Klompok baja Kelas Kekuwatan Properti Digawe Saka

Karakteristik

Austenitik

50

A1, A2

Alus; kadhemen makarya, diuripake lan fasteners dipencet alus

70

A2, A4

Kadhemen bisa digunakake, kekuwatan normal dadi pengikat

90

A2, A4

Kadhemen bisa digunakake, kekuatan dhuwur, istimewa

Komposisi kimia sekrup Kepala Hexagon Kepala stainless steel / Benang Penuh

牌号

Composition 成分 komposisi kimia%

特性

Sifat mekanik

TPYE

C

Karbon

Si

Silikon

Mbak

Mangane

P

Fosfor

S

Belerang

Ni

Nikel

Cr

Kromium

Mo

Molibdenum

Cu

Tembaga

Liyane

201

0,15

1.00

5.5-7.5

0,06

0,030

3.50-5.50

16.0-18.0

——

——

N≤0.25

Nitrogen 氮

节 镍 钢 种 , 冷加工 后 有 磁性。 可 代替 SUS310 使用

302

0,15

1.00

2.00

0,045

0,030

8.0-10.0

17.0-19.0

——

——

硝酸 、 大部分 有机酸 和 无机 酸 、 水溶液 、 硝酸 , 碱 及 煤气 等 介质 中 具有 良好 的 耐蚀 性。 冷加工 后 有 高

304

0,08

1.00

2.00

0,045

0,030

8.0-10.0

18.0-20.0

——

——

良好 的 耐 腐蚀性 , 被 广泛 使用。

316

0,08

1.00

2.00

0,045

0,030

10.0-14.0

16.0-18.0

2.0-3.0

——

 

海水 及 各种 有机酸 等 介质 中 , 耐 腐蚀性 更好。 为 重要 的 耐 腐蚀 材料。


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita