Metrik DIN 934 Kacang Hexagon

Katrangan singkat:

Norma sing padha: ISO 4032; CSN 021401; PN 82144; UNI 5588; UE 24032;

Katrangan singkat:

Bolt Hex saka Heibei Hanwang Fasteners digunakake ing macem-macem industri. Kaya jenenge, Hexagon Nuts padha karo Hexagon Bolts, macem-macem ukuran kacang hex beda kanggo aplikasi kustom gumantung karo sarat dimensi. Kacang Hex iki kasedhiya ing baja anti karat anti karat sing njamin supaya struktur ora gampang lemes dening lingkungan ekstrem.


Detail Produk

Tag Produk

Heibei Hanwang minangka pasar sing divalidasi Waja tahan karat Produsen Kacang Hexagon adhedhasar ing China, katering tuntutan Industrial Hex Nut saka para klien ing macem-macem industri. Kita wis entuk reputasi minangka salah sawijining sing paling dipercayaWaja tahan karat Hexagon Nut Panyedhiya amarga kejujuran lan komitmen kanggo klien.

Kita nggawe macem-macem jinis Waja tahan karat Hexagon Nut Jinis kanthi kerapatan benang kasar. Kita uga nawakake kualitas paling apik Hex Tugas abot lan Kacang Flange Stainless sing tundhuk karo standar internasional. Kacang-kacangan iki asring digawe saka baja saka bahan kekuatan dhuwur kayata baja paduan kekuatan tinggi, asring digunakake ing aplikasi kanthi tujuan umum sing mbutuhake resistansi korosi lan kekuatan dhuwur.

Aplikasi pengikat Stainless Steel

Baja tahan karat minangka bahan pilihan kanggo aplikasi lan lingkungan eksternal sing dadi faktor korosi. UmumePengencang stainless steel Hebei Hanwang kasedhiya ing standar bahan baku stainless steel A2 sing cocog karo mayoritas syarat. Kanggo aplikasi sing ana ing lingkungan segara sing dadi kekuwatan korosi banyu uyah, akeh pengikat tahan karat kita uga kasedhiya ing baja tahan karat A2 lan A4.

Saliyane iki, sawetara pengikat baja tahan karat kasedhiya kanthi kekuatan tarik tartamtu kalebu A2-50, A2-70,, A4-50, A4-70.

kanggo informasi luwih lengkap. hubungi apartemen penjualan Hebei Hanwang.

Kontrol Kualitas Fasteners Heibei Hanwang

Pengencang Hanwang ngoperasikake njaga sistem mutu sing dikontrol kanthi lengkap traceability produk saka sumber pasokan wiwitan, dadi saham, langsung dikirim menyang pelanggan. Kanggo iku Hebei Hanwang Fasteners nggawe lab kontrol kualitas sing berfungsi kanthi lengkap lan kantor kontrol kualitas aktif kanthi anggota kru semangat sing berkualitas.

Heibei Hanwang Fasilitas Tes Cepet

hdrpl

Kanggo mriksa manawa produk sing disedhiyakake cocog karo standar sing relevan lan syarat tartamtu para pelanggan, Pengencang Heibei Hanwang ngoperasikake peralatan inspeksi spesialis kayata:

  • Mesin tarik kanggo narik jinis Bolt / kacang
  • Mesin atose (hotspot lan lab)
  • Deteksi spektrum lan peralatan deteksi metallography
  • Mesin Tes Kesesuaian kanggo uji coba majelis
  • Kekerasan Rockwell lan Mesin Tes Brinell
  • Utas Gauges kanggo samberan lan perkakas
  • Tester Ketebalan Plating

Kanggo rincian, hubungi kami kanggo spesifikasi produk liyane.

         Ukuran Milimeter (mm)
         Materi Baja tahan karat 304B (AISI / ASTM)
         Sasmita A2-50 / A2-70 / A4-50 / A4-70
               Rampung Werna Ireng / Seng Plated / Dhewe
               Ukurane M6-M24
         Pilihan pengepakan Bag lan palet / Kothak lan palet

8

Ukuran saka DIN 934 - 1987 Kacang Hexagon Kanthi Utas Kasar Metrik Lan Jinis sing apik

Ukuran Utas d

M6

M8

M10

M12

M14

M16

M18

M20

M22

M24

m

maks = ukuran nominal

5

6.5

8

10

11

13

15

16

18

19

s

maks = ukuran nominal

10

13

17

19

22

24

27

30

32

36

e

min

11.05

14.38

18.9

21.1

24,49

26.75

29.56

32,95

35.03

39,55


Sipat mekanik saka stainless steel kanggo metrik DIN 934
Kacang Hexagon

Baja tahan karat bisa dipérang dadi telung klompok waja - austenitik, ferritik lan martensit. Baja Austenitik saiki kalebu jinis sing paling umum (> 90% pengikat komersial). Klompok baja lan kelas kekuatan ditunjuk kanthi urutan huruf lan angka papat digit (kayata A2-70) kaya sing ditampilake ing tabel ing ngisor iki.

Wwolung Metric DIN934 Hexagon Kacang-kacangan

Bobot Metric DIN934 Hexagon Nuts

Bobot ing Kg (1000)

Utas D M6 M8 M10 M12 M14 M16 M18 M20 M22 M24
 Wwolu  

2.17

4.66

10.56

15.38

22.35

29,67

43,82

56,68

68,68

99,82


Sipat mekanik saka stainless steel kanggo metrik DIN 934
Kacang Hexagon

Baja tahan karat bisa dipérang dadi telung klompok waja - austenitik, ferritik lan martensit. Baja Austenitik saiki kalebu jinis sing paling umum (> 90% pengikat komersial). Klompok baja lan kelas kekuatan ditunjuk kanthi urutan huruf lan angka papat digit (kayata A2-70) kaya sing ditampilake ing tabel ing ngisor iki. DIN EN ISO 3506 ngatur sekrup lan kacang sing digawe saka waja tahan karat.

Baja tahan karat bisa dipérang dadi telung klompok waja - austenitik, ferritik lan martensit. Baja Austenitik saiki kalebu jinis sing paling umum (> 90% pengikat komersial). Klompok baja lan kelas kekuatan ditunjuk kanthi urutan huruf lan angka papat digit (kayata A2-70) kaya sing ditampilake ing tabel ing ngisor iki.  

Sipat mekanik saka stainless steel kanggo metrik DIN 933 Hexagon Head Cap Screws / Bolts Thread Full

Sekrup, Kacang-kacangan lan Bolt

Klompok baja Bahan baja Kelas kekuwatan Kekuwatan tarik N / mm2 Kekuwatan tarik PSI Dia range Beban Kacang N / mm2

Austenitik

A2 lan A4

50

500

70.000

<= M39

500

70

700

100.000

<= M20

700

80

800

118.000

<= M20

800

 

Klompok baja Kelas Kekuwatan Properti Digawe Saka

Karakteristik

Austenitik

50

A1, A2

Alus; kadhemen makarya, diuripake lan fasteners dipencet alus

70

A2, A4

Kadhemen bisa digunakake, kekuwatan normal dadi pengikat

90

A2, A4

Kadhemen bisa digunakake, kekuatan dhuwur, istimewa

Komposisi kimia sekrup Kepala Hexagon Kepala stainless steel / Benang Penuh

牌号

Composition 成分 komposisi kimia%

特性

Sifat mekanik

TPYE

C

Karbon

Si

Silikon

Mbak

Mangane

P

Fosfor

S

Belerang

Ni

Nikel

Cr

Kromium

Mo

Molibdenum

Cu

Tembaga

Liyane

201

0,15

1.00

5.5-7.5

0,06

0,030

3.50-5.50

16.0-18.0

——

——

N≤0.25

Nitrogen 氮

节 镍 钢 种 , 冷加工 后 有 磁性。 可 代替 SUS310 使用

302

0,15

1.00

2.00

0,045

0,030

8.0-10.0

17.0-19.0

——

——

硝酸 、 大部分 有机酸 和 无机 酸 、 水溶液 、 硝酸 , 碱 及 煤气 等 介质 中 具有 良好 的 耐蚀 性。 冷加工 后 有 高

304

0,08

1.00

2.00

0,045

0,030

8.0-10.0

18.0-20.0

——

——

良好 的 耐 腐蚀性 , 被 广泛 使用。

316

0,08

1.00

2.00

0,045

0,030

10.0-14.0

16.0-18.0

2.0-3.0

——

 

海水 及 各种 有机酸 等 介质 中 , 耐 腐蚀性 更好。 为 重要 的 耐 腐蚀 材料。


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita